09 February 2008

E oficial! Heath Ledger a murit din cauza unei supradoze accidentale

Pe data de 22 ianuarie a acestui an, starul de film, Heath Ledger si-a luat 'adio' de la aceasta lume. Au ramas in urma lui multe lacrimi, dar si multe intrebari. Cum a fost posbil sa se stearga din viata la varsta de 28 de ani? De curand, expertii si-au dat verdictul in cazul mortii actorului.
Combinatia de sase sedative si calmante i-a fost fatala starului din 'Brokeback Mountain'. 'Am concluzionat ca a fost o moarte accidentala, cauzata de abuzul de medicamente', a transmis o sursa. Rezultatul autoposiei a fost transmis, dar sirul intrebarilor nu s-a oprit aici. Mai ramane de inteles cum a reusit actorul sa intre in posesia medicamentelor eliberate pe baza de reteta. 'incercam sa identificam daca medicamente i-au fost prescrise in mod ilegal', a transmis o sursa.
Raspunsurile venite din partea oamenilor legii dezleaga mistere legate de moartea actorului, dar nu vindeca si ranile din suflete. 'Putini pot intelege agonia puternica, dar tacuta prin care parintii trec dupa pierderea unui copil', a transmis tatal starului. Potrivit lui Kim Ledger, tatal lui Heath, moartea actorului ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru cei care isi asuma riscul de a combina medicamentele.

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."