04 April 2008

Romanian top 10, o stire si Clubbing Agenda de wknd

Azi, ultima zi a summit`ului. Maine, weekend.Mult sport, prieteni, distractie si nu in ultimul rand, muzica. Iata topul muzical al saptamanii care tocmai s`a incheiat.
Pentru cei care prefera iesirile in oras, iata Agenda da` clubbing a weekend-ului.
Enjoy!

1. 3REI SUD EST - Vorbe care dor
2. MORANDI - Angels (Love is the answer)
3. SMILEY ft. UZZI - In lipsa mea
4. LEONA LEWIS - Bleeding love
5. BOB SINCLAR ft. STEVE EDWARDS - Together
6. CELIA - Soapte
7. RIHANNA - Don't stop the music
8. KAT DELUNA ft. ELEPHANT MAN - Whine up
9. VOLTAJ - N-ajunge
10. DJ PROJECT - Lacrimi De Inger
De aici.



DJ Shadow si Cut Chemist lanseaza DVD-ul 'The Hard Sell'


DJ Shadow si Cut Chemist au terminat si ultima parte a trilogiei Brainfreez, iar DVD-ul se numeste “The Hard Sell”, acesta incluzand ultimul lor concert si un tur al Australiei.

Spre deosebire de celelalte 2 DVD-uri, “Freeze” si “Product Placement”, care au fost filmate in cluburi mici, “The Hard Sell” a luat nastere in imensul amfiteatru din California, “Hollywood Bowl”. Pachetul contine interviuri din spatele scenei, un material bonus numit “Live in Arcata si un album cu poze din turneu.

In acest moment cei 2 artisti sunt intr-un turneu in Australia, cu evenimente programate in cele mai importante orase.


Agenda clubbing in tara in acest weekend - 4-5 Aprilie


In acest weekend, 4-5 aprilie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 4 aprilie, Dan O mixeaza in club Berlin din Constanta, Adrian Eftimie mixeaza in Club Aristocrat din Sighisoara, DJ Optick mixeaza in Club Krypton din Craiova, Pagal in Club Ice din Ploiesti, Suie Paparude si Haute Culture vor fi prezenti in Club XS Industry din Iasi, Dj Chriss mixeaza in Youtopia din Timisoara

Sambata, 5 aprilie, Horace Dan D mixeaza in Club TBC din Cluj Napoca, Haute Culture mixeaza in Khemia Club din Bacau, Vania va fi present in Medieval Club din Craiova, DJ Optick mixeaza in Club Athos din Baia Mare iar Sebo in Bogal Club din Pascani, Adrian Eftimie mixeaza in Club Hush Hush din Brasov, Livio mixeaza in Club XS din Iasi iar in Club Midi din Cluj va mixa Dan Ene.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."