26 November 2009

Ce ziceati?



Cu el votati? Asta e campania lui electorala?
Filmul spune totul.

L.E: se pare ca pustiul a facut o gluma de genul "Eu votez cu Iliescu!"

4 comments:

Mircea Badea said...

Vezi ca singurii doi martori care sunt confirmati de imagini ca fiind acolo au spus (unul a jurat) ca nu s-a intamplat asta (Felix Tataru si A. Iurascu), iar singurul martor care a afirmat ca lovitura ar fi avut loc este Patriciu...il vezi in imagini? Nu.

In plus, toti regizorii care au fost contactati pt declaratii au afirmat ca este un trucaj slabut.

Copilul ala rade dupa ce e "lovit". Daca il lovea, radea copilul cu gura pana la urechi? Si nu avea nimeni o reactie ceva mai scandalizata?

Dar... mai sta cineva sa se intrebe daca e adevarat sau nu? Evident ca nu.

Lame.

Anonymous said...

Apropo...Geoana presedinte? Vezi aici ce a facut unu dintre cei care-l controleaza, presedinte 'de onoare' al PSD: http://www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI

Pana si la afisarea rezultatelor de la turul 1 al alegerilor, personajul in cauza statea mandru in spatele lui Geoana, avand pe cap un simbol comunist (http://www.stel.ru/museum/lenin_museum_images/lenin_photo10.jpg)

A, dar astea nu conteaza...

Matei said...

Bai Mirciulica, dupa ce ca iti iei o identitate falsa, mai ai si gura mare.

Tu la 10 ani, daca iti pocnea unul un pumn in fata(ma refer la un om important, nu la un agarici de pe strada) iti i ceu ca nu ai fi reactionat asa.

;)

Matei said...

Pt. toti cei care comenteaza sau nu referitor la acest post: NU sustin pe nimeni. Nici Base si nici Geoana nu sunt buni pt functia de presedinte.
Eu doar am publicat un clip video cu Base.

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."