18 November 2009

EVAN CHANDLER s-a sinucis

Evan Chandler, fostul stomatolog care l-a acuzat pe Michael Jackson, în anii '90, că l-a molestat sexual pe fiul său, Jordy Chandler, pe atunci în vârstă de 13 ani, s-a sinucis, potrivit poliţiei din oraşul american New Jersey.

Trupul neînsufleţit al lui Evan Chandler, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în pat, împuşcat în cap. Chandler a murit în reşedinţa sa luxoasă din Jersey City, pe 5 noiembrie, însă vestea morţii sale a fost făcută publică abia marţi, 17 noiembrie. O sursă din poliţia americană afirmă că în momentul descoperirii cadavrului, victima ţinea încă în mână pistolul cu care s-a împuşcat.

Raymond, fratele lui Evan Chandler, a declarat: "Nu confirm şi nu neg nimic". Moartea lui Evan Chandler a fost însă confirmată de poliţia din Jersey City.

Trupul victimei a fost descoperit în apartamentul său, în jurul orei locale 17.30, pe 5 noiembrie. Evan Chandler nu se prezentase la o întâlnire cu medicul său, la începutul acelei săptămâni, care a decis să sune la poliţie pentru a reclama dispariţia pacientului său.

O sursă din familia Chandler a declarat că Evan Chandler suferise mai multe operaţii estetice şi apela cu regularitate la injecţii cu Botox. După aceste intervenţii, chipul său devenise de nerecunoscut, comparativ cu perioada în care l-a acuzat pe Michael Jackson, în urmă cu 16 ani.

Chandler l-a acuzat pe Michael Jackson că a abuzat sexual de fiul său, Jordan, declanşând căderea în dizgraţie a "regelui muzicii pop", la începutul anilor '90.

Ancheta poliţiei americane a durat 13 luni, perioadă în care au fost verificate acuzaţiile şi probele din acest dosar. Poliţia americană a efectuat şi o percheziţie la Neverland, celebra fermă din Santa Barbara a lui Michael Jackson.

Cazul nu a mai ajuns în sala de judecată, deoarece Jordy Chandler a refuzat să depună mărturie, iar familia sa a încheiat o înţelegere civilă cu Michael Jackson, în valoare de aproximativ 22 de milioane de dolari.

Ambele părţi au semnat un contract de confidenţialitate prin care s-au angajat să nu discute despre caz sau despre înţelegerea făcută.

Jordan Chandler , în prezent în vârstă de 29 de ani, locuieşte în Long Island din New York, sub un alt nume, potrivit presei americane, şi nu a vorbit niciodată în public despre acele acuzaţii formulate de tatăl său împotriva lui Michael Jackson.

Evan Chandler a fost permanent acuzat de fanii cântăreţului că a dorit să profite de pe urma scandalului creat.

În 1996, Evan Chandler a deschis un nou proces împotriva lui Michael Jackson şi a soţiei sale din acea vreme, Lisa Marie Presley, cerându-le daune de 65 de milioane de dolari, pentru că ar fi încălcat clauza de confidenţialitate, vorbind la un post de televiziune despre caz.



sursa: profm.ro

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."