11 August 2012

Unnamed


Pupila se dilata, muschii se incordeaza, agitatia din jurul meu ia amploare. Multi oameni necunoscuti... Se lovesc de mine, parca as fi un stabilopod si ei un val plin de energie, plin de o nervozitate acuta.
Ma linistesc usor, incep sa ma obisnuiesc cu ce e in jurul meu. Valurile de oameni, ce continua sa roiasca in camera intunecata, isi intensifica numarul. Panze de paianjen albe incep sa se iveasca la tot pasul. Muzica vibreaza necontrolat in difuzoare, cuvintele par de neinteles...
Usor, valuri de sange incep sa siroiasca pe pereti. Caramizile incep sa cada, una cate una. Un nor de ploaie se opreste deasupra incaperii. Incepe sa ploua; cu ursuleti de plus, marionete si alte jucarii. Lumea incepe sa tipe necontrolat, sa tremure, sa planga, sa incerce sa se fereasca de aceste lucruri care par amenintatoare.
Totul se transforma in haos. Papusile sunt in control, incep sa devoreze oameni... Valuri de sange'lbastru incep sa tasneasca din beregatele sfartecate. Un singur supravietuitor e martorul al celor intamplate: alcoolul.

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."