28 January 2008

Moartea unui presedinte

Duminica seara... ultimile ore linistite inaintea unei saptamani agitate. La tv, nimic interesant. Pe Pro un film plictisitor, pe care deja`l vazusem, pe Antena1... o emisiune "de divertisment" de prost gust, pe Discovery un documentar neinteresant. Zappand plicisit, am dat peste Realitatea Tv, unde niste domni(Geoana, Saftoiu`, o prezentatoare cu prune in gura si inca un tip), dezbateau o tema, la inceput plictisitoare. Dar am asteptat sa vad mai mult despre ce era vorba. Dupa cateva minute, apare un titlu mare in partea de jos a ecranului: Moartea unui presedinte. Deja suna interesant.
AM asteptat sa vad, ce mai zic cei care apareau pe sticla. Fiecare isi dadea cu parerea despre unui posibil atentat asupra presedintelui USA. Trec peste parerilor celor mentionati mai sus si va prezint mai jos, cateva secvente video din film, si parerile mele.
Un film bun, zic eu. Destul de complicat de facut, avand in vedere, ca situatiile prezentate in film, NU SUNT reale. Aceasta productie, a fost realizata pe baza unor secvente video, reale, filmate de`a lungul celor doua mandate ale presedintelui Bush.
Actiunea este plasata in Chicago in toamna anului 2007. Bush urma sa tina un discurs in acest oras, pe tema armelor nucleare. In fine, pe scurt sosirea lui Bush in oras, este boicotata de un nr. impresionant de protestatari, care scapa de sub control fortelor de ordine.
Partea I:
Dupa ce Bush tine discursul, el insita in fata sefului serviciului de paza al securitatii sa iasa "la o baie de multime", exact ca Base` al nostru :).
Aceasta greseala este fatala. De ce? Iata in clipu` urmator.

In ultima parte a filmului, actiunea se va concentra in jurul prinderii faptasului. Mai multe piste sunt prezente in aceasta ultima parte. Un cetatean palestinian, banuit de legaturi cu Al-Quaeda, un fost soldat in Iraq(de culoare) si un liderul unei organizatii ecologiste, anti-Bush. Mai multe putei afla, urmarind documentarul. Unde il gasiti? Nu incurajez pirateria pe blog, dar e acolo unde va ganditi. :)

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."