21 March 2008

Adobe Lanseaza Director 11

Adobe Systems Incorportated a anuntat Adobe Director 11 , un upgrade major pentru produsul destinat aplicatiilor interactive.



Ultima versiune contine un mediu de dezvoltare flexibil , usor de folosit ce permit autorilor de continut multimedia , animatorilor si dezvoltatorilor sa realizeze aplicatii interactive , jocuri , produse de e-learning si de simulare.

Cu Director 11 , o combinatie a Director 11 si Adobe Shockwave Player , utilizatorii pot crea si publica simultan continut pentru Web , CD-uri/DVD-uri si pentru desktop. Mediul robust completeaza suita de produse creative Adobe oferind utilizatorilor posibilitatea de adauga fisiere Adobe Flash SWF in proiectele Director , de a le rula in Director si Shockwave si de a le edita usor cu Adobe Flash CS3 Professional. In plus , Director 11 suporta un numar mare de add-on-uri third-party constituindu-se astfel in cel mai extensibil mediu de dezvoltare. Director 11 permite creatorilor de continut sa localizeze aplicatii , sa realizeze animatii realiste in jocuri si simulari cu ajutorul motorului Ageia PhysX si sa ofere experiente deosebite cu ajutorul posibilitatilor native de rendering 3D.

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."