11 March 2008

Harlem Globetrotters in Romania


În luna martie aveţi ocazia să vedeţi baschet - spectacol. Celebra trupă americană Harlem Globetrotters vine pentru a doua oară în România şi va susţine un turneu, în perioada 17 – 20 martie, în patru oraşe: Bucureşti, Sibiu, Cluj şi Timişoara.

Baschetul - spectacol vine în România în luna martie. Fundaţia Phoenix, în colaborare cu Federaţia Română de Baschet organizează patru evenimente în care celebrii baschetbalişti de la Harlem Globetrotters se vor întrece în demonstraţii, într-un show extraordinar care durează aproximativ două ore.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuţi pentru jongleriile cu mingea, dar Globetrotterii au o lungă istorie de baschet serios.

Înfiinţată în 1926 în Chicago de Abe Saperstein, în vârstă de 24 de ani, echipa originală se numea Savoy Big Five. Succesul a fost mare în primii opt ani, iar din 1926 până în 1934 făcuseră deja furori în aproximativ o mie de jocuri.

În 1985, Globetrotterii au fost de accord ca prima femeie să joace baschet: medaliata olimpică cu aur Lynette Woodard. Harlem Globetrotters au jucat în peste 115 ţări pentru mai mult de 120 de milioane de fani.

Au înregistrat 20.000 de victorii şi doar 322 de înfrângeri. Oraşele în care aceştia vor fi prezenţi sunt: Bucureşti - 17 martie, Sibiu - 18 martie, Cluj - 19 martie şi Timişoara - 20 martie, iar biletele pot fi rezervate pe billet.ro. Este pentru a doua oară când Harlem Globetrotters se află în turneu în ţara noastră.

So, se baga careva :D?

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."