18 November 2007

Despartire cu scandal...trupa Heaven

De pe cancan

Adina, Roxana si Roxi au ramas de curand fara "job". Lidera trupei a hotarat sa se desparta de Radu Groza, managerul formatiei. Decizia blondei a dus la dizolvarea uneia dintre cele mai solicitate trupe de fete de la noi.
Scandalul s-a iscat in urma absentei fetelor de la doua concerte pe care impresarul Radu Groza le-a antamat. In urma unor discutii destul de aprinse atat Groza, cat si Adina, lidera trupei, au hotarat sa se desparta. In momentul de fata, avocatii celor doua parti incearca sa ajunga la un numitor comun: rezilierea contractului de impresariere.
"Fetele nu mai voiau sa munceasca, refuzau concertele si nici macar nu mai imi raspundeau la telefon. Eu am considerat ca este momentul ca fetele sa filmeze un nou videoclip inainte de Sarbatori, iar ele nici macar nu se sinchiseau sa dea pe la birou pentru a aranja detaliile", ne-a declarat Radu Groza, care impresariaza multi artisti: Stefan Banica Jr., Anna Lesko, Keo, Anca ex-Asia, Lavinia ex-Spice,Julia Chelaru etc. De cealalta parte a baricadei, cantaretele se apara plangandu-se in cercul lor de prieteni ca nu mai fac fata programului incarcat, agenda lor fiind plina pana in ianuarie 2008. Tot mai multe voci din culisele showbizului sustin ca ruptura profesionala este, de fapt, un efect al celei amoroase dintre Adina si Radu Groza. Cei doi nu au recunoscut niciodata ca ar fi fost iubiti, insa toti cei din lumea muzicala dadeau ca sigura informatia. Carcotasii pretind ca Adina a fost cea care a pus capat povestii lor de dragoste, alegand un alt drum.


Ei bine, cine isi aduce aminte, cel putin de un "hit" al acestei trupe...cine stie ultimul album al acestei trupe... nimeni :))

0 comments:

"Daca nu stii sa citesti, mai bine taci."